Roth Dream-P, Sprchová vanička čtvrtkruhová 80x80 cm 8000099

Kód: 8000099
4 067 Kč 3 361 Kč bez DPH
Na objednání: Dodání do 1-2 týdnů

Roth Dream-P, Sprchová vanička čtvrtkruhová. Rozměr: 80x80 cm. Výška vaničky: 125 mm. Průměr sifonu: 60 mm. Výběr profilu - bílá. Materiál - akrylát.

Detailní informace

5.000+ produktů
5.000+ produktů

V nabídce si vyberete z více než 5.000+ produktů a 60.000+ variant.

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA

Při nákupu nad 10.000 Kč platíme dopravu my. Více v dopravě a platbě.

Ověřený obchod
Ověřený obchod

Jak nás hodnotí naši zákazníci? Hodnocení máme 5* z 5ti.

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora

Poradíme s výběrem od PO do NE od 8:00 do 17:00.

Detailní popis produktu

DREAM-P je název čtvrtkruhové samonosné sprchové vaničky s jednoduchým a velmi praktickým designem. Stejně jako ostatní výrobky série PROJECT vyniká svou univerzálností. Zkrášlí každou koupelnu.

Technické provedení

Co znamená, když je vanička samonosná? Znamená to, že nemusíte dokupovat vaničkové nožičky, ale že ji lepíte přímo na podlahu a nevyžaduje dodatečné obezdění. To značně usnadňuje a urychluje její montáž. Vanička je vyrobena z bílého akrylátu, což je velmi hladký povrch, na kterém neulpívá mastnota a nečistoty. Je velmi odolný vůči čisticím prostředkům a chemikáliím. Vyniká snadnou údržbou a barevnou stálostí. A nedůležitější informace na závěr! Vaničku DREAM-P dodáváme včetně sifonu DREAM-P.

Na vaničku DREAM-P vám dáme standardní záruku 2 roky.

Úchyty zabraňující posunu

Pomocí montážní sady k vaničkám můžete do zdi navrtat úchyty, na které se následně vanička posadí a tím se zamezí posunu vaničky od zdi. Občas se stává, že se při montáži těžších sprchových koutů vanička hne a poté může do mezery mezi zdí a vaničkou zatékat, což by zajisté nebylo příjemné. A právě uchycením ke zdi se posunutí a následným nepříjemnostem zabrání.

Technologie Greensir pro větší odolnost

Co je GREENSIR? Jedná se o vnější laminaci provedenou speciálním zpevňovacím nástřikem, který je zdravotně nezávadný a navíc antibakteriální, čímž je zamezeno vzniku plísní a nepříjemných zápachů. Díky tomu má vanička velmi dlouhou životnost a hodně toho vydrží - například i čištění agresivnějšími prostředky. A jak to vlastně funguje? Čtěte dál!

Dno akrylátové vaničky se nejprve z vnější strany oblepí tvrzeným polystyrenem nebo dřevem, a následně se na oblepenou vaničku nástřikem nanese hmota GREENSIR. Myslíme i na životní prostředí! GREENSIR se vyrábí z různých odřezků a dalších složek, čímž recyklujeme vzniklý odpad. Po nanesení se hmota nechá zaschnout a na spodu vaničky tak vzniká tvrdá zelená hmota, jež zajišťuje onu vysokou odolnost a skvělou tuhost. Vyztužení pomocí GREENSIR umožňuje umístění vaničky bez nutnosti podezdění.

KOEXTRUDOVANÁ SKOŘEPINA

Koextrudovaná akrylátová skořepina je vícesložková a také antibakteriální, díky čemuž je zamezeno vzniku plísní a nepříjemných zápachů. Akrylátová vanička se lisuje, a tím vznikne výše zmíněný akrylátový výlisek, který se následně zpevňuje pomocí zhutněné PU pěny. Samonosné koextrudované vaničky jsou lisované vcelku s předním panelem. Montáž samonosných vaniček je nejrychlejšíma nejekonomičtějším řešením. Samonosná akrylátová vanička se navíc nemusí uzemňovat, kdežto plechová ano.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: