Roth Integro, Sprchová vanička obdélníková 140x90 cm 8000170

Kód: 8000170
9 998 Kč 8 263 Kč bez DPH
Na objednání: Dodání do 1-2 týdnů

Roth Integro, Sprchová vanička obdélníková. Rozměr: 140x90 cm. Výška vaničky: 50 mm. Průměr sifonu: 90 mm. Výběr profilu - bílá. Materiál - akrylát.

Detailní informace

5.000+ produktů
5.000+ produktů

V nabídce si vyberete z více než 5.000+ produktů a 60.000+ variant.

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA

Při nákupu nad 10.000 Kč platíme dopravu my. Více v dopravě a platbě.

Ověřený obchod
Ověřený obchod

Jak nás hodnotí naši zákazníci? Hodnocení máme 5* z 5ti.

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora

Poradíme s výběrem od PO do NE od 8:00 do 17:00.

Detailní popis produktu

INTEGRO je moderní akrylátová vanička obdélníkového tvaru, se kterou vytvoříte prostorný sprchový kout pro pohodlné chvíle plné relaxu. Získá si vám svým úchvatným designem a velkolepými rozměry. Vaši koupelnu zaručeně pozvedne na vyšší úroveň luxusu.

Technické provedení

Vanička se pyšní velkým integrovaným krytem sifonu, vyrobeným z leštěné nerez oceli. Kryt dodává vaničce elegantní a trendy vzhled. Milovníky komfortu zaujme výška 50 mm a mírný spád vaničky, který také zajistí, že voda stéká přímo k sifonu. Obdélníková vanička INTEGRO je vyrobena z moderního bílého akrylátu, který se vyznačuje vysokou kvalitou povrchové vrstvy. Ta se díky své minimální pórovitosti velmi snadno udržuje a navíc působí antibakteriálně, takže zaručuje dlouhotrvající čistotu. Vanička je zpevněna sklolaminátovou vrstvou, díky čemuž vydrží téměř vše. Tuto vaničku je nejlepší kombinovat s kouty ze série WALK IN LINE.

Potěšit vás může také 10letá záruka, kterou na vaničku INTEGRO poskytujeme.

Možností instalace je víc

U této sprchové vaničky máte možnost vybrat si rovnou ze 3 typů instalace:

  • přímo na podlahu
  • na hotový obklad pomocí speciálních nožiček
  • instalace podezděním

Pokud se rozhodnete akrylátovou vaničku INTEGRO ustavit přímo na již hotovou podlahu, sifon by měl být zapuštěný pod úroveň podlahy.

V případě, že je nutné vaničku instalovat na nožičky, doporučujeme věnovat pozornost důkladnému podezdění pod obvodem vaničky, aby byla zajištěna její větší stabilita a tuhost. Nožičky se prodávají po 5 kusech, ale nejsou součástí vaničky. Chcete-li vaničku instalovat na nožičky, musíte je objednat zvlášť.

Sklolaminátová vrstva pro neopotřebený vzhled

Sklolaminát je kompozitní, neboli vícesložkový, materiál. Tvoří ho skleněná vlákna, neboli tkanina, a tvrzená umělá pryskyřice, neboli polymer. Sklolaminát je znám pro svou pevnost, odolnost vůči chemikáliím a dobré hygienické vlastnosti. Příjemným bonusem je nízká hmotnost i cena tohoto materiálu. Nemusíte se tedy obávat, že by po roce používání vanička vypadala jako po 20 letech používání. Sklolaminátová vrstva zaručuje, že vanička nebude jevit známky opotřebení a i po letech bude perfektně držet svůj tvar.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: