Roth Macao-M, Sprchová vanička čtvercová 100x100 cm 8000165

Kód: 8000165
8 190 Kč 6 769 Kč bez DPH
Na objednání: Dodání do 1-2 týdnů

Roth Macao-M, Sprchová vanička čtvercová. Rozměry: 100x100 cm. Výška vaničky: 30 mm. Průměr sifonu: 90 mm. Výběr profilu - bílá. Materiál - litý mramor.

Detailní informace

5.000+ produktů
5.000+ produktů

V nabídce si vyberete z více než 5.000+ produktů a 60.000+ variant.

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA

Při nákupu nad 10.000 Kč platíme dopravu my. Více v dopravě a platbě.

Ověřený obchod
Ověřený obchod

Jak nás hodnotí naši zákazníci? Hodnocení máme 5* z 5ti.

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora

Poradíme s výběrem od PO do NE od 8:00 do 17:00.

Detailní popis produktu

MACAO-M je čtvercová nízká sprchová vanička z litého mramoru, stvořená do moderních koupelen. Její decentní a čistý design bude dokonale ladit s každým sprchovým koutem. I s tím vaším.

Technické provedení

Vanička je vyrobena z litého mramoru, a tak je velmi odolná a teplotně přizpůsobivá. Nestane se tak, že by vás při vstupu do sprchového koutu zábly nohy. Pro bezpečnější sprchování je vanička vybavena protiskluzovou úpravou. MACAO-M má nástupní hranu pouhé 3 cm! To umožňuje pohodlné vylézání ze sprchy i lidem, kteří jsou nějakým způsobem omezeni v pohybu. Je ideální kandidátkou pro instalaci do bezbariérových koupelen. Vanička je vyrobena z jednoho kusu odlitého mramoru, což zajišťuje její odolnost a tvarovou stálost. Materiál má v každém milimetru naprosto stejné fyzikálně-mechanické vlastnosti.

POZOR! Dodávka vaničky nezahrnuje dodávku sifonu. Pokud máte o sifon zájem, musíte si ho objednat zvlášť. K této vaničce objednávejte sifon o průměru 90 mm!

Na vaničku MACAO-M vám dáme prodlouženou 5letou záruku.

Možností instalace je víc

U této sprchové vaničky máte možnost vybrat si rovnou ze 3 typů instalace:

  • přímo na podlahu
  • na hotový obklad pomocí speciálních nožiček
  • instalace podezděním

Oslovila vás montáž na hotový obklad pomocí speciálních nožiček? Pak vás rádi informujeme, že nožičky jsou zahrnuty v ceně vaničky. Nožičky se prodávají po 5 kusech a jsou nastavitelné. Díky tomu dokážete eliminovat drobné nerovnosti na podlaze a vanička bude stát hezky v rovině.

Zvolíte-li instalaci podezděním, doporučujeme vaničku následně obložit nebo k doobjednat čelní panel. Záleží na vás, zda se rozhodnete pro lépe vypadající obložení nebo pro lehčí instalaci panelu.

Vanička z litého mramoru? Jednoznačně ano!

Co je litý mramor? Tento materiál se vyrábí ze směsi dolomitu, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviva. Vaničky z litého mramoru odléváme ve formě, čímž dosáhneme stejnorodosti materiálu ve všech částech vaničky. Díky hladkému povrchu vyhovuje přísným hygienickým normám, a také je nenáročný na údržbu. Litý mramor disponuje skvělými izolačními schopnostmi, což zajišťuje, že voda ve vaničce, i vanička samotná, zůstává déle teplá. I přesto, že je materiál tenký, má vanička nosnost až neuvěřitelných 300 kg! Není však nezničitelná. Použitý materiál je velmi kvalitní, a díky tomu jsou vaničky odolné vůči mechanickému poškrábání či opotřebení. Už se více nerozmýšlejte, mramor je to pravé ořechové!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: