Roth Rectan-M, Sprchová vanička obdélníková 100x80 cm 8000166

Kód: 8000166
7 630 Kč 6 306 Kč bez DPH
Na objednání: Dodání do 1-2 týdnů

Roth Rectan-M, Sprchová vanička obdélníková. Rozměry: 100x80 cm. Výška vaničky: 30 mm. Průměr sifonu: 90 mm. Výběr profilu - bílá. Materiál - litý mramor.

Detailní informace

5.000+ produktů
5.000+ produktů

V nabídce si vyberete z více než 5.000+ produktů a 60.000+ variant.

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA

Při nákupu nad 10.000 Kč platíme dopravu my. Více v dopravě a platbě.

Ověřený obchod
Ověřený obchod

Jak nás hodnotí naši zákazníci? Hodnocení máme 5* z 5ti.

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora

Poradíme s výběrem od PO do NE od 8:00 do 17:00.

Detailní popis produktu

Elegantní tvar, prvotřídní zpracování, dostatek místa při sprchování. To vše vám nabízí obdélníková sprchová vanička RECTAN-M z litého mramoru. Chcete-li i vy mít toto vše ve své koupelně, tak už dál neotálejte.

Technické provedení

Vanička je vyrobena z přírodního materiálu, vhodného pro koupelnové vybavení, a to z litého mramoru. Mramorové vaničky mají skvělé termoizolační vlastnosti. Voda i vanička se rychleji ohřejí a zůstávají déle vyhřáté, takže se už nemusíte obávat šoku ze stoupnutí na ledovou vaničku. Vzhledem k velmi nízké nástupní hraně, pouhé 3 cm, je vanička ideálním řešením do bezbariérových koupelen. Povrch je vybaven protiskluzovou úpravou. Tím se značně snižuje pravděpodobnost uklouznutí a vy si díky tomu můžete svou koupel více užít. I přes protiskluzovou úpravu je povrch vaničky hladký příjemný na dotek. To zajišťuje snazší údržbu. Hladký povrch skvěle přilne k těsnění dveří a zástěn. Voda zůstane jen tam, kde má být.

POZOR! Sprchovou vaničku dodáváme samostatně, bez sifonu. Pokud máte o sifon zájem, musíte si ho objednat zvlášť. K této vaničce vybírejte pouze sifony o průměru 90 mm!

Na vaničku RECTAN-M poskytujeme prodlouženou 5letou záruku.

Možností instalace je víc

U této sprchové vaničky si můžete vybrat ze 2 typů instalace:

  • přímo na podlahu
  • na hotový obklad pomocí speciálních nožiček

Zvolíte-li možnost osazení pomocí speciálních nožiček, můžete se radovat. Nožičky jsou totiž zahrnuty v ceně vaničky, naleznete je v balení po 5 kusech a jsou nastavitelné. Díky tomu je možné eliminovat drobné nerovnosti na podlaze a vanička tak bude stát hezky v rovině.

K instalaci podezděním, je nejlepší vaničku obložit kachličkami.

Vanička z litého mramoru? Jednoznačně ano!

Co je litý mramor? Tento materiál se vyrábí ze směsi dolomitu, sklářského písku, polyesterové pryskyřice a barviva. Vaničky z litého mramoru odléváme ve formě, čímž dosáhneme stejnorodosti materiálu ve všech částech vaničky. Díky hladkému povrchu vyhovuje přísným hygienickým normám, a také je nenáročný na údržbu. Litý mramor disponuje skvělými izolačními schopnostmi, což zajišťuje, že voda ve vaničce, i vanička samotná, zůstává déle teplá. I přesto, že je materiál tenký, má vanička nosnost až neuvěřitelných 300 kg! Není však nezničitelná. Použitý materiál je velmi kvalitní, a díky tomu jsou vaničky odolné vůči mechanickému poškrábání či opotřebení. Mramorové vaničky je možné tónovat do různých barevných odstínů. Už se více nerozmýšlejte, mramor je to pravé ořechové!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: