Roth Cola-P, Sprchová vanička čtvercová 90x90 cm 8000023

Kód: 8000023
5 054 Kč 4 177 Kč bez DPH
Na objednání: Dodání do 1-2 týdnů

Roth Cola-P Sprchová vanička čtvercová. Rozměr: 90x90 cm. Výška vaničky: 170 mm. Průměr sifonu: 60 mm. Výběr profilu - bílá. Materiál - akrylát.

Detailní informace

5.000+ produktů
5.000+ produktů

V nabídce si vyberete z více než 5.000+ produktů a 60.000+ variant.

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA

Při nákupu nad 10.000 Kč platíme dopravu my. Více v dopravě a platbě.

Ověřený obchod
Ověřený obchod

Jak nás hodnotí naši zákazníci? Hodnocení máme 5* z 5ti.

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora

Poradíme s výběrem od PO do NE od 8:00 do 17:00.

Detailní popis produktu

Čtvercová samonosná sprchová vanička COLA-P je ideálním prvkem pro ty z vás, kteří chtějí docílit velmi jednoduché a rychlé instalace. Výhodou je příznivá cena, která není nikterak ovlivněna kvalitou vaničky. Jednoduše řečeno, za příznivou cenu dostanete kvalitní zboží.

Technické provedení

Vanička je samonosná, což zajistí jednoduchou a rychlou montáž, kterou zvládne každý šikovný kutil. Právě proto, že je samonosná, ji můžete instalovat přímo na podlahu bez použití vaničkových nožiček. Vanička je vyrobena z koextrudované skořepiny a vyztužená PU nosičem. Je vyrobena z akrylátu, díky čemuž je vysoce odolná vůči řadě chemikálií. Akrylátový povrch je krásně hladký a tím je zajištěna snadná údržba, jelikož na něm neulpívá tolik nečistot. Výhodou je také, že vanička je barevně stálá.

Na vaničku COLA-P poskytujeme standardní 2letou záruku.

Úchyty zabraňující posunu

Pomocí montážní sady k vaničkám můžete do zdi navrtat úchyty, na které se následně vanička posadí a tím se zamezí posunu vaničky od zdi. Občas se stává, že se při montáži těžších sprchových koutů vanička hne a poté může do mezery mezi zdí a vaničkou zatékat, což by zajisté nebylo příjemné. A právě uchycením ke zdi se posunutí a následným nepříjemnostem zabrání.

Snadná instalace sifonu

Koextrudovaná skořepina ve výšce 170 mm kombinuje kvalitu za nízkou cenu. Právě díky této nominální výšce vaničky ji snadno nainstalujete přímo na podlahu, aniž byste museli při napojování odpadů zasahovat do podlahy.

Nezapomeňte na sifon! Sifon není součástí vaničky a musíte ho dokoupit zvlášť. K této vaničce kupte sifon o průměru 50/60 mm.

PU nosič a koextrudovaná skořepina? Vysvětlíme!

PU nosič neboli polyuretanový nosič je výstuha akrylátového výlisku vaničky, tvořená tvrdou polyuretanovou pěnou. Vyztužení PU pěnou zajišťuje tužší konstrukci vaničky a vykazuje lepší tepelné i zvukově izolační vlastnosti. Což znamená, že vanička snese vyšší zátěž a bude se při ní prohýbat o něco méně, voda nebude tak rychle chladnout a kapky vody dopadající na dno vaničky nebudou rušit vaše sousedy. Ovšem vanička není nezničitelná.

Koextrudovaná akrylátová skořepina je vícesložková a také antibakteriální, díky čemuž je zamezeno vzniku plísní a nepříjemných zápachů. Akrylátová vanička se lisuje, a tím vznikne výše zmíněný akrylátový výlisek, který se následně zpevňuje pomocí zhutněné PU pěny. Samonosné koextrudované vaničky jsou lisované vcelku s předním panelem. Montáž samonosných vaniček je nejrychlejším a nejekonomičtějším řešením. Samonosná akrylátová vanička se navíc nemusí uzemňovat, kdežto plechová ano.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: