Roth Dream Flat, Sprchová vanička čtvrtkruhová 90x90 cm 8000285

Kód: 8000285
4 190 Kč 3 463 Kč bez DPH
Na objednání: Dodání do 1-2 týdnů

Roth Dream Flat, Sprchová vanička čtvrtkruhová. Rozměr: 90x90 cm. Výška vaničky: 60 mm. Průměr sifonu: 50 mm. Výběr profilu - bílá. Materiál - akrylát.

Detailní informace

5.000+ produktů
5.000+ produktů

V nabídce si vyberete z více než 5.000+ produktů a 60.000+ variant.

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA

Při nákupu nad 10.000 Kč platíme dopravu my. Více v dopravě a platbě.

Ověřený obchod
Ověřený obchod

Jak nás hodnotí naši zákazníci? Hodnocení máme 5* z 5ti.

Zákaznická podpora
Zákaznická podpora

Poradíme s výběrem od PO do NE od 8:00 do 17:00.

Detailní popis produktu

Samonosná sprchová vanička čtvrtkruhového tvaru DREAM FLAT vás nadchne svou kvalitou a snadnou instalací a ani vám nezkomplikuje finanční situaci. Je velmi decentní, a tak ji snadno zkombinujete s ostatním koupelnovým vybavením.

Technické provedení

Samonosnou vaničku DREAM FLAT můžete instalovat přímo na podlahu. Jen ji přilepíte a nemusíte řešit dodatečné obezdívání nebo dokupovaní vaničkových nožiček. Je vyrobena z koextrudované akrylátové skořepiny a vyztužená moderním ekologickým nosičem GREENSIR. Bílý akrylát je odolný vůči jakýmkoliv chemikáliím a čisticím prostředkům, a navíc je barevně stálý.

Na vaničku DREAM FLAT vám poskytneme standardní záruku 2 roky.

Úchyty zabraňující posunu

Pomocí montážní sady k vaničkám můžete do zdi navrtat úchyty, na které se následně vanička posadí a tím se zamezí posunu vaničky od zdi. Občas se stává, že se při montáži těžších sprchových koutů vanička hne a poté může do mezery mezi zdí a vaničkou zatékat, což by zajisté nebylo příjemné. A právě uchycením ke zdi se posunutí a následným nepříjemnostem zabrání.

Technologie Greensir pro větší odolnost

Co je GREENSIR? Jedná se o vnější laminaci provedenou speciálním zpevňovacím nástřikem, který je zdravotně nezávadný a navíc antibakteriální, čímž je zamezeno vzniku plísní a nepříjemných zápachů. Díky tomu má vanička velmi dlouhou životnost a hodně toho vydrží - například i čištění agresivnějšími prostředky. A jak to vlastně funguje? Čtěte dál!

Dno akrylátové vaničky se nejprve z vnější strany oblepí tvrzeným polystyrenem nebo dřevem, a následně se na oblepenou vaničku nástřikem nanese hmota GREENSIR. Myslíme i na životní prostředí! GREENSIR se vyrábí z různých odřezků a dalších složek, čímž recyklujeme vzniklý odpad. Po nanesení se hmota nechá zaschnout a na spodu vaničky tak vzniká tvrdá zelená hmota, jež zajišťuje onu vysokou odolnost a skvělou tuhost. Vyztužení pomocí GREENSIR umožňuje umístění vaničky bez nutnosti podezdění.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: